U selu Tušinja kod Boana, opština Šavnik nalazi se pčelinjak i imanje porodice Ćirović.  Sa oko 150 košnica u svom pčelinjaku, Ćirovi su nastavili porodičnu tradiciju. Vremenom, kako su  unapređivali svoje pčelarenje pokrenuli su i sopstveni porodični biznis - kozmetičku liniju prirodnih proizvoda "Ana - Marija". 
Uz podršku Investiciono razvojnog fonda i Ministarstva poljoprivrede, sagradili su namjenski objekat površine oko 70 m2  u funkciji pčelinjaka. U saradnji sa prijateljima i kupcima, razvijali su svoje proizvode. Pored tradicionalnih pčelarskih proizvoda: med, propolis, polen i perga u svojoj ponudi imaju i proizvode "Ana - Marija" koji se dobijaju njihovom preradom: kraljevsku kremu, kremu za normalnu kožu lica, hidratantnu kremu, antirid kremu, balzam za usne i stik protiv znojenja.
Sa svojim proizvodima, Ćirovići učestvuju na sajmovima u Crnoj Gori. 
Godine 2007. u nenajavljenoj kontroli kavaliteta meda, koju je sproveo Institut, njihov med je dobio ocjenu najkvalitenijeg u Crnoj Gori.
Od 2017. godine, pčelinjak Ćirović se nalazi u prelaznom periodu i u istom se primijenjuju metode organske proizvodnje.
  Nema proizvoda u trenutnoj ponudi.
11 Aug 2018

Sajam tradicionalnih proizvoda u Budvi

Sajam ima za cilj da posjetiocima predstavi tradicionalnu, domaću, kao i organsku hranu ovog podnevlja. Očekuje se da će vinari, maslinari, proizvođači sira, prerađivači voća, sakupljači ljekovitog bilja svojim proizvodima obogatiti ponudu na sajmu.

Pročitaj više
04 Aug 2018

Sajam starih zanata, suvenira i rukotvorina u Budvi

Sajam je osmišljen kao mjesto na kojem svoje radove predstavljaju oni rijetki koji istrajavaju u održavanju starih zanata i time od zaborava čuvaju duhovno i materijalno nasljeđe svoga naroda.

Pročitaj više
Nema članaka.
 • Ćirović Marko
 • Šavnik, Boan
 • 067/417-297
 • /
 • www.organicmarket.me/p_331
Nema utisaka o proizvođaču.
ĆM

Ćirović Marko
0.00 0
Šavnik, BoanSertifikat

Podaci nisu ažurani za 2022

Da bi provjerili podatke posjetite sajt kontrolnog tijela na linku: Monteorganika pregled proizvođača

Statistika proizvoda

 • Organski proizvod
  0
 • Prelazni period
  1
 • Organski sastojci
  0
 • Prelazni sastojci
  5

Nema podataka o udruženjima

Upoznajte ljude koji proizvode Vašu hranu

Organski proizvođač Ćirović Marko