Sajam u Delti Najbolje iz Crne Gore 2018

"Raduje nas ogromno interesovanje izlgača za ovu sajamsku manifestaciju, a za dva dana svoje proizvode predstaviće preko 70 izlagača iz svih krajeva Crne Gore.Tako će nam se, na već tradicionalnoj, poljoprivrednoj, manifestaciji predstaviti proizvođači: vina, maslina i maslinovog ulje, meda, pršuta, voća i povrća, ljekovitog bilja, organskih proizvoda, a koji organizovano dolaze iz: Bijelog Polja, Danilovgrada, Mojkovca, Šavnika, Podgorice, Golubovaca, Cetinja, Herceg Novog, Kotora, Budve, Bara i Ulcinja", saopštili su organizatori.

Uz dobru prezentaciju, što zasigurno nudi sajam “Najbolje iz Crne Gore”, i kvalitet koji je nesporan, organizatori su uvjereni da ćepomoći da proizvodi naših proizvođača nađu put do kupaca.

"Cilj ovog sajma je i da utičemo na svijest potrošača da kupuju što više domaće proizvode, te da naši prehrambeni proizvodi postanu nacionalni brendovi i kao takvi rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi".

Tokom dvodnevne manifestacije posjetioci će moći da kupe direktno proizvode od naših proizvođača, te da se u neposrednom kontaktu upoznaju sa procesom proizvodnje.

"Koliko je projekat ”Najbolje iz Crne Gore” uspješna priča najbolje govori podatak da manifestaciju posjeti oko 20.000 posjetilaca", zaključuju organizatori.


Izvor :  RTCG.ME

Rezime

Ko: Agencija Advantage

Šta: Sajam organskih i domaćih proizvoda koji okuplja oko 70 proizvođača iz Crne Gore

Gdje: Podgorica, Delta

Kad: Događaj je završen, 20.10.2018 00:00 - 21.10.2018 00:00

Učestvuje proizvođača sa Organic Marketa: 2

AI

Ašanin Ivan
0.00 0
Mojkovac, Stevanovac


Posjeti profil


MI

Mugoša Igor
0.00 0
Podgorica, Donja Gorica


Posjeti profil