DRUGI NOVOGODIŠNJI BJELOPOLJSKI BAZAR

Turistička agencija Rams, Sekreterijat za ruralni i održivi razvoj opštine Bijelog Polja, Centar za kulturu Bijelo Polje, Turistička organizacija Bijelog Polja, Sekreterijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj i Kancelarija za mlade Bijelog Polja organizuju NOVOGODIŠNJI BJELOPOLJSKI BAZAR, 29. i 30. decembra na glavnom gradskom trgu sa početkom u 11h.

Učesnicima bazara će biti obezbijeđeni besplatni štandovi i bazar je osim promotivnog i prodajnog karaktera.

Pozivamo sve zainteresovane subjekte (pravna i fizička licca) da uzmu učešće i predstave se sa svojom ponudom, izlože svoje proizvode i na taj način promovišu svoju djelatnost, proizvode, ideje i kreacije.

Formular prijave za učešće na bazaru možete preuzeti ovdje ili lično u prostorijama Turističke agencije Rams, Ul Slobode br. 10, Tržni centar preko puta Opštine.

Formular je potrebno popuniti najkasnije do 20.12.2017. i popunjenu prijavu dostaviti u elektronskoj formi na emejl adresu ivana@ramstravel.co.me , ili lično u prostorijama Turističke agencije Rams u periodu od 08h do 18h.

Pored štandova na kojima će proizvođači imati mogućnost izlaganja i prodaje svojih proizvoda, planirani su raznovrsni prateći programi - ležeran koncert tamburaša, koncert folklornog umetničkog društva iz Bijelog Polja, mini sajam dečijih rukotvorina, tačke djece iz osnovnih škola, deda mraz koji će animirati djecu...itd.

Cilj bazara je da okupi proizvođače, naglasi bitnost zajedničke saradnje, međusobnih sugestija i pomaganja, zatim da gradskom trgu da živost i jedan inzvanredan događaj pun programa koji će privući i mlađu i stariju populaciju te omogućiti centralnu proslavu godine na izmaku i veseli doček nove godine sa naznakom budućih mogućnosti.

Rezime

Ko: Turistička agencija Rams, Sekreterijat za ruralni i održivi razvoj opštine Bijelog Polja, Centar za kulturu Bijelo Polje...

Šta: Bazar na kojem pravna i fizička lica mogu da izvože svoje proizvode i na taj način promovišu svoju djelatnost, proizvode, ideje i kreacije

Gdje: Bijelo Polje, glavni gradski trg

Kad: Događaj je završen, 29.12.2017 00:00 - 30.12.2017 00:00

Učestvuje proizvođača sa Organic Marketa: 1

VLj

Vukadinović Ljubomir
0.00 0
Mojkovac, Bojna njivaSertifikat

Podaci nisu ažurani za 2021

Da bi provjerili podatke posjetite sajt kontrolnog tijela na linku: Monteorganika pregled proizvođača

Statistika proizvoda

 • Organski proizvod
  1
 • Prelazni period
  1
 • Organski sastojci
  1
 • Prelazni sastojci
  1

Nema podataka o udruženjima

Posjeti profil